Dvalemodus

Dvalemodus sparer batteristrøm ved å sette HTC Desire 530 i en lavstrømstilstand mens displayet er avslått. Den forhindrer også tilfeldige tastetrykk når du har HTC Desire 530 i lommen.

Bytte til dvalemodus

Hvis du vil slå av skjermen og bytte til dvalemodus, må du trykke kort på AV/PÅ-knappen.

HTC Desire 530 går automatisk i dvalemodus når den ikke har vært i bruk på en stund. Du kan endre tiden før HTC Desire 530 går i dvale ved å angi skjermens tidsavbrudd. Hvis du vil ha detaljer, se Angi når skjermen skal slås av.

Våkne opp fra dvalemodus

Trykk på AV/PÅ-knappen.