Laste ned apper fra Internett

Du kan laste ned apper direkte fra dine nettsteder.
Viktig:
  • Apper lastet ned fra nettsteder kan stamme fra ukjente kilder. Som hjelp til å beskytte HTC Desire 530 og dine personlige data, anbefaler vi på det sterkeste at du kun laster ned fra nettsteder du stoler på.
  • Før du kan installere appen du har lastet ned, må du kontrollere at du har satt HTC Desire 530 til å tillate installering av tredjeparts apper i Innstillinger > Sikkerhet > Ukjente kilder.
  1. Åpne nettleseren, og gå deretter til nettstedet hvor du kan laste ned ønsket app.
  2. Følg nettstedets nedlastingsinstruksjoner for appen.
Advarsel: Etter installering av appen må du gå tilbake til Innstillinger > Sikkerhet og fjerne merket for Ukjente kilder.