Oppdatere telefonens programvare

HTC Desire 530 kan sjekke og varsle deg om en ny programvareoppdatering.

Oppdateringer for enkelte HTC-apper og -funksjoner, for eksempel HTC Sense home, kan lastes ned og installert fra Google Play. Se Installere appoppdateringer fra Google Play hvis du vil ha detaljer.

Sjekke systemets programvareversjon

Før du installerer en oppdatering av systemprogramvaren, må du først sjekke hvilke Android- og HTC Sense-versjoner du har på telefonen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Om.
  2. Klikk på Programvareinformasjon.

Aktivere automatiske oppdateringer

Du kan velge å laste ned og installere automatisk programvareoppdateringer for HTC eller mobiloperatørapper.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om > Progamvareoppdateringer.
  3. Hvis du vil spare databruk, kan du velge å oppdatere bare gjennom Wi-Fi.
  4. Velg om du vil laste ned systemoppdateringer, appoppdateringer eller begge deler automatisk.

Appoppdateringer installeres automatisk. Du må fortsatt kanskje bekrefte om oppdatert systemprogramvare skal oppdateres.

Installere en programvareoppdatering

Når HTC Desire 530 er koblet til Internett og en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, vises oppdateringsvarselikonet på statuslinjen.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk på systemoppdateringsvarsling.
  2. Hvis du ikke ønsker å laste ned oppdateringen via datatilkoblingen, velger du Oppdater kun over Wi-Fi.
  3. Klikk på Last ned.
  4. Når nedlastningen er ferdig, velg Installer nå, og trykk deretter på OK.

Når oppdateringen er fullført, starter HTC Desire 530 på nytt.

Installere en applikasjonsoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og det finnes en oppdatering for HTC- eller mobiloperatørapper, vises oppdateringsvarslingsikonet på statuslinjen.
  1. Skyv Varslingspanelet åpent og klikk på Oppdateringsvarsling.

Oppdateringer-skjermen åpnes med listen over applikasjonsoppdateringene som skal installeres.

2. Klikk på et element for å se detaljene om det, og klikk deretter på .
  3. Når du er ferdig med å se over oppdateringene, klikk på Installer. Du vil bli bedt om å starte HTC Desire 530 på nytt hvis nødvendig.

Installere appoppdateringer fra Google Play

Enkelte HTC-apper og tredjepartsapper blir oppdatert med forbedringer og bugfikser gjennom Google Play. Du kan oppdatere apper manuelt eller stille inn telefonen på automatisk nedlasting for å laste ned appoppdateringer når de blir tilgjengelige.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill.

Du vil se en liste over apper som er installert på telefonen.

4. Klikk på en app under Oppdateringer.
  5. Klikk på Oppdater.
  6. Når du blir spurt, klikker du på Godta.
Tips: I Play Butikk klikker du på > Innstillinger > Apper for automatisk oppdatering for å velge hvordan du vil at Google Play skal oppdatere appene.

Se etter oppdateringer manuelt

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om > Progamvareoppdateringer. HTC Desire 530 kontrollerer om oppdateringer er tilgjengelige.
Merk: Hvis du ikke har Internett-tilkobling, vil du bli bedt om å slå på mobildata eller koble til et Wi-Fi-nettverk. Når du er tilkoblet, trykker du på Sjekk nå for å se etter oppdateringer.
Relaterte fremgangsmåter