Andre måter å skaffe kontakter og annet innhold på

Det finnes forskjellige fremgangsmåter for å legge til kontakter og annet innhold individuelt i HTC Desire 530.
Synkronisere med datamaskinen

Bruk HTC Sync Manager til å synkronisere kontakter, dokumenter, spillelister og mer mellom HTC Desire 530 og en datamaskin som kjører operativsystemet Windows eller OS X.

Du kan også bruke det til å overføre din iTunes-sikkerhetskopi som inneholder kontakter, meldinger og annet innhold fra et iPhone fra en datamaskin til HTC Desire 530.

Google-konto Google-kontakter importeres til HTC Desire 530 etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC Desire 530.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å synkronisere kontaktinformasjon fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Desire 530 synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbeidsplassen din.
Outlook.com-kontoen Synkroniser personlige kontakter fra Microsoft Outlook.com-kontoen.
Telefonkontakter Du kan opprette kontakter lokalt på HTC Desire 530 hvis du foretrekker å ikke lagre dem på Internett-kontoer.
nano-SIM-kort Kopier alle dine nano-SIM-kontakter til HTC Desire 530.