Overføre iPhone-innhold via iCloud

Hvis du har en iCloud-konto, kan du synkronisere iPhone-innhold til iCloud-lagring, og deretter overføre innholdet til HTC Desire 530. Du kan overføre følgende typer innhold fra iCloud: kontakter, bokmerker, tekstmeldinger, meldinger fra iMessage, kalenderhendelser og bilder.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Hent innhold fra en annen telefon.
  2. Klikk på iPhone > Importer fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Følg trinnene som vises på skjermen, for å sikkerhetskopiere iPhone-innholdet på iCloud-lagringsområdet.
  4. Skriv inn iCloud e-postadresse og passord, og klikk på Logg på.
  5. Velg iPhone-sikkerhetskopien du vil overføre til HTC Desire 530, og klikk på Neste.
  6. Velg hvilke typer innhold du vil overføre, og velg deretter Importer.
  7. Vent på at overføringen blir ferdig, og klikk på Ferdig.
Merk: Bare enkelte kontaktdetaljer kan overføres, for eksempel kontaktnavnet, bilder, postadresse, e-postadresse, fødselsdato, merkedag og notater.