nano-SIM-kort

HTC Desire 530 bruker et nano-SIM-kort.
Bruk bare et standard nano-SIM-kort. Hvis du setter inn et endret kort som er tykkere enn et standard nano-SIM-kort, kan det føre til at kortet ikke passer eller kortsporet blir skadet.

Sette inn et nano-SIM-kort

1. Kontroller at HTC Desire 530 er avslått, og hold den sikkert med forsiden vendt ned.
  2. Åpne spordekselet med tommel eller finger.
  3. Trekk skuffen ut fra nano-SIM-sporet.
  4. Plasser nano-SIM-kortet i skuffen med gullkontaktene vendt opp og det avskårne hjørnet vendt utover.
  5. Når du setter inn nano-SIM-skuffen, må du sørge for at den vender oppover slik at nano-SIM-kortet ikke faller ut. Skyv skuffen helt inn i skuffen.
  6. Lukk dekselet. Trykk fra bunn til topp på spordekselet for å låse det på plass.

Fjerne et nano-SIM-kort

Viktig: Sørg for å slå av HTC Desire 530 før du tar ut kortet.
  1. Åpne spordekselet med tommel eller finger.
  2. Trekk skuffen ut fra nano-SIM-sporet, og ta ut nano-SIM-kortet.
  3. Lukk dekselet. Trykk fra bunn til topp på spordekselet for å låse det på plass.