HTC Desire 530

1. AV/PÅ
  2. VOLUM-knapper
  3. Høyttaler
  4. 3,5 mm headsetkontakt
  5. Frontkamera
  6. Nærhetssensor
  7. nano-SIM-kortspor
  8. microSD-kortspor
  9. Mikrofon
  10. USB-kontakt
Viktig:
Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.
Merk:
  • Hvis du vil bruke et deksel eller en skjermbeskytter, må du ikke dekke til og blokkere nærhetssensoren. Kjøp et deksel eller en skjermbeskytter utformet for HTC Desire 530.
  • Unngå at væske eller støv trenger inn i mikrofonhullet for å forhindre skade på mikrofonen.
  • Unngå å koble til tredjeparts headset eller tilbehør med amuletter av metall som dingler i nærheten av headsetkontakten. Bruk av disse kan påvirke signalmottaket.
  • Ikke demonter noen del av telefonen. Ikke press telefonen åpen eller fjern batteriet med makt. Dette kan skade telefonen eller dens elektronikk, og vil gjøre garanten ugyldig.