Hvordan deler jeg telefonens Internett-tilkobling med andre enheter?

Du kan dele telefonens datatilkobling via USB, Wi-Fi eller Bluetooth.

Gå til Innstillinger, klikk på Mer > Mobil nettverksdeling og velg om du vil dele via USB-tilknytning, Portabelt Wi-Fi-hotspot eller Bluetooth-tilknytning. Hvis du har tenkt å dele telefonens datatilkobling via USB-tilknytning, må du først koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.

Merk:
  • En datatilkobling er påkrevd, for eksempel 3G. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha informasjon om datakostnader. Utvidet bruk av datatilkoblingen, Wi-Fi eller Bluetooth kan tappe batteriet raskere.
  • Noen funksjoner er kanskje ikke tilgjengelig på alle telefoner.