Da jeg fjernet skjermlåsen, fikk jeg en melding som sier at enhetsbeskyttelsesfunksjonene ikke vil fungere lenger. Hva betyr enhetsbeskyttelse?

Fra og med Android 5.1 Lollipop Google ble det lagt til en funksjon kalt Enhetsbeskyttelse, som bidrar til å beskytte telefonen i tilfelle den blir mistet eller stjålet. Når du stiller inn en skjermlås og har en Google-konto installert, blir Enhetsbeskyttelse automatisk aktivert slik at andre personer ikke kan bruke telefonen din – selv etter at de har foretatt en fabrikktilbakestilling – uten dine påloggingsdetaljer for Google-kontoen. Hvis du fjerner skjermlåsen, kan andre personer bruke telefonen din uten å logge på, og vil kanskje være i stand til å omgå Enhetsbeskyttelse-funksjonene.