Hvordan kan jeg slå av TalkBack mens jeg bruker telefonen?

Hvis du vil slå av TalkBack, kan du stanse appen først slik at du kan navigere normalt på berøringsskjermen, og deretter slå av appen i Innstillinger.
  1. På startskjermbildet tegner du en "‍L"‍ med fingeren for å vise TalkBack-kontroller.
  2. Klikk på Pause tilbakemelding.
  3. Klikk på OK og dobbeltklikk på skjermen for å stanse TalkBack midlertidig.
  4. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > TalkBack, og klikk på På/Av-bryteren for å slå av TalkBack.