Hvordan kan jeg sikkerhetskopiere Google-kontoen din?

Du har mange muligheter hvis du vil sikkerhetskopiere telefonens personlige innhold til Google-kontoen din. Hvis du for eksempel vil sikkerhetskopiere bilder og videoer, må du slå på sikkerhetskopieringsfunksjonen i Google Bilder. Hvis du vil sikkerhetskopiere filer og dokumenter, kan du slå på den automatiske sikkerhetskopieringsfunksjonen i Google Drive.

Du kan slå på Android Backup-tjenesten i Innstillinger når du vil sikkerhetskopiere mesteparten av innstillingene og appdataene.
Gå til Innstillinger-appen og klikk på Sikkerhetskopier/tilbakestilling. Slå på Sikkerhetskopier mine data.

Her er noen elementer som Android Backup-tjenesten kan sikkerhetskopiere til Google-kontoen din:

Element Eksempel
Innstillinger
  • Wi-Fi-nettverk og -passord
  • Systeminnstillinger, for eksempel dato, klokkeslett, språk, inndatainnstillinger og visningsinnstillinger
Appdata
  • Innstillinger for Google-apper som Gmail, Google Calendar og Play Butikk
  • Kontaktliste, anropshistorikk og tekstmeldinger
  • Liste over byer i HTC Vær-appen
Ikke alle tredjepartsapper støtter sikkerhetskopiering av appdata via Android Backup-tjenesten.
Innstillinger for personliggjøring
  • Bakgrunnsbilde for startskjermen

Når du gjenoppretter innhold fra den gamle telefonen, kan ikke hjemmebakgrunnen gjenopprettes hvis den gamle telefonen har en annen skjermoppløsning enn HTC Desire 530.

• Widgets og appikoner på startskjermbildet – avhengig av widgetkompatibilitet
  • Alarmer og ringetoner