Hva bør jeg gjøre hvis jeg mister eller blir frastjålet telefonen?

Du kan bruke Android Enhetsbehandling til å finne telefonen under følgende forhold:
  • De fjernstyrte finne-, låse- og slettefunksjonene i Android Enhetsbehandling er aktivert i Innstillinger > Google > Sikkerhet på telefonen.
  • Telefonen du mistet eller ble frastjålet, er fortsatt koblet til Internett, pålogget Google-kontoen og har plasseringstjenester aktivert.
  1. Bruk datamaskinens nettleser, og gå til www.google.com/android/devicemanager for å logge på samme Google-konto som du brukte på telefonen.

Android Enhetsbehandling vil vise deg detaljer om telefonens plassering når den oppdages.

2. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på Ring for å få telefonen til å ringe i tilfelle du bare har forlagt den.
    • Hvis dette er første gang du bruker Android Enhetsbehandling, klikker du på Aktiver låsing og sletting hvis du vil låse eller slette telefonen fjernstyrt. Når du ser de individuelle Lås- og Slett-knappene, klikker du på ønsket kommando.
      Merk:
      • Fjernsletting vil utføre en fabrikktilbakestilling for å fjerne alle data i telefonens lagringsområde, medregnet apper, appdata og innstillinger.
      • Fjernsletting vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, for eksempel personlig informasjon.