Hvordan sjekker jeg hvor mye minne telefonen min har, og hvor mye minne som brukes?

I Innstillinger klikker du på Minne for å se hvor mye minne som er tilgjengelig, og hvordan telefonens minne er brukt. Du kan også finne ut hvordan individuelle apper bruker minne.
  1. Klikk på Minne brukt av apper for å undersøke hvordan apper bruker minne.
  2. Klikk på Varighet, og velg tidsperioden du vil se minnebruk for, for eksempel siste time eller dag.
  3. Klikk på > Sorter etter maks. bruk for å se topp minnebruk for apper i listen.
  4. Klikk på navnet til en app for å se detaljer om appens minnebruk.