Ice View

< < Menu

Afspelen van muziek regelen vanaf de telefoonhoes

Speel een liedje af op je telefoon en sluit vervolgens de telefoonhoes om de afspeelknoppen te zien.
  1. Wanneer een liedje wordt afgespeeld in de app Muziek afspelen en de telefoonhoes is gesloten, tik je tweemaal op de hoes om het scherm uit de slaapstand te halen.

Je ziet de afspeelknoppen weergegeven op de hoes.

2. Je kunt:
    • Tik of veeg omlaag over om het afspelen te pauzeren. Tik of veeg omhoog over om het afspelen te hervatten.
    • Tik of veeg naar rechts over om naar het vorige liedje te gaan. Tik of veeg naar links over om naar het volgende liedje te gaan.
    • Druk op de VOLUME-knoppen om het volume aan te passen.