HTC One A9s‎

< < Menu

Streame musik til højttalere på Qualcomm AllPlay smart medie-platformen

Inden du begynder, skal du sørge for, at dine højttalere er forbundet til dit Wi‍-Fi-netværk. Der henvises til dokumentationen, som fulgte med dine højttalere om hvordan de konfigureres og forbindes til dit Wi‍-Fi-netværk.
  1. Efter at du har forbundet dine højttalere til dit Wi‍-Fi-netværk, kan du åbne en musik-app på HTC One A9s.
  2. Glid op med 3 fingre på skærmen.

HTC One A9s tænder derefter Wi‍-Fi automatisk og søger efter medieenheder på dit Wi‍-Fi-netværk. Du vil derefter se de tilgængelige højttalere på listen.

3. Tryk på højttalerne, som du vil oprette forbindelse til.
  4. I musik-app'en kan du begynde af afspille musikken. Du vil derefter høre musikken fra højttaleren, som du har valgt.
  5. For at skifte imellem højttalere eller for at gruppere dem, skal du glide op på skærmen igen med tre fingre.
    • Tryk blot på en anden højttaler for at streame musikken til den.
    • For at gruppere højttalere, så musikken afspilles igennem dem samtidigt, skal du trykke på knappen Gruppe ud for et højttalernavn, derefter vælge de andre højttalere, som du ønsker at gruppere den med, og derefter trykke på OK.