HTC One A9s‎

< < Menu

Hvad er HTC Connect?

Med HTC Connect kan du trådløst streame musik eller video fra HTC One A9s til dine højttalere eller dit fjernsyn ved blot at glide op med 3 fingre på skærmen.

Du kan streame medier til enhver af følgende typer enheder:

• Airplay højttalere eller Apple TV
  • Blackfire understøttede multi-rum højttalere
  • Multi-rum højttalere, som understøtter Qualcomm AllPlay smart medie-platformen
  • DLNA-kompatible højttalere og fjernsyn
  • Miracast-kompatible skærmenheder
  • Chromecast-kompatible skærmenheder.
  • Bluetooth-højttalere
  • HTC-certificerede elektroniske enheder eller tilbehør, som har påsat HTC Connect-logoet:
Bemærk: Nogle enheder skal muligvis parres, før du kan dele med dem.

For at se en liste over understøttede enheder eller tilbehør, henvises der til https://www.htc.com/htc-connect. For yderligere oplysninger om HTC Connect, henvises der til https://www.htc.com/htc-connect.