HTC One A9s‎

< < Menu

Sådan deles din telefons internetforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på HTC One A9s til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • For at sikre, at USB-driverne for din HTC One A9s er opdaterede, skal du installere den seneste version af HTC Sync Manager på din computer.
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Tilslut din HTC One A9s til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Under Trådløst og netværk trykker du på Deling af mobilt netværk > USB-tethering.