HTC One A9s‎

< < Menu

Arbejde med Exchange ActiveSync-e-mail

Med din Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du flag-markere vigtige e-mails eller indstille dit fraværssvar direkte på HTC One A9s.

Markere en e-mail

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  3. Mens du kigger i indbakken, kan du trykke på flagikonet, der vises ved siden af en e-mail eller en samtale.
    Tip: For at markere en e-mail-meddelelse inde i en samtale, skal du trykke på for at udvide samtalen, og derefter trykke på flagikonet for e-mail-meddelelsen.

Indstille status for Ikke til stede

1. Skift til din Exchange ActiveSync-konto.
  2. Tryk på > Ikke til stede.
  3. Tryk på din aktuelle kontorstatus, og vælg derefter Ikke til stede.
  4. Indstil datoer og tidspunkter.
  5. Indtast den automatisk svarmeddelelse.
  6. Hvis du vil bruge en anden automatisk svarmeddelelse for modtagere udenfor din virksomhed, skal du trykke på muligheden Send svar til eksterne afsendere, og indtast derefter den automatiske svarmeddelelse i feltet.
  7. Tryk på Gem.