HTC One A9s‎

< < Menu

Kontaktgrupper

Organiser dine venner, familie og kolleger i grupper, så du hurtigt kan sende en SMS eller e-mail til alle i gruppen. Vi har også oprettet gruppen Ofte, der automatisk gemmer kontakter, som du ofte ringer til eller modtager opkald fra.

HTC One A9s synkroniserer også med grupper, du har oprettet på din Google-konto.

Oprette en gruppe

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. På fanen Grupper trykker du på .
  3. Indtast et navn på gruppen, og tryk så på > Tilføj kontakt til gruppe.
  4. Vælg de kontakter, du vil tilføje, og tryk så på Gem.
  5. Når gruppen er færdig, trykker du på Gem.

Afsendelse af en meddelelse eller e-mail til en gruppe

Bemærk: Du bliver debiteret for hver sendt tekstmeddelelse. Hvis du f.eks. sender en meddelelse til en gruppe på fem Kontakter, bliver du debiteret for fem meddelelser.
  1. På fanen Grupper trykker du på den gruppe, du vil sende en meddelelse eller e-mail til.
  2. Gå til fanen Gruppehandling.
  3. Vælg om du vil sende en gruppemeddelelse eller gruppe-e-mail.

Redigere en gruppe

1. Tryk og hold på gruppen på fanen Grupper, og tryk så på Rediger gruppe.
  2. Du kan:
    • Skift gruppenavn. Du kan kun ændre navnet på grupper, som du har oprettet.
    • Tilføj flere kontakter til gruppen. Tryk på > Tilføj kontakt til gruppe.
    • Vælg de kontakter, du vil fjerne fra gruppen.
  3. Tryk på Gem.

Fjernelse af kontaktgrupper

1. På fanen Grupper trykker du på > Rediger grupper.
  2. Vælg de kontaktgrupper, du vil fjerne.
  3. Tryk på Gem.