HTC One A9s‎

< < Menu

Nulstilling af HTC One A9s (hard-nulstilling)

Hvis HTC One A9s har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger (kaldes også en hard-nulstilling eller master-nulstilling). En nulstilling til fabriksindstillinger bringer telefonen tilbage til sin oprindelige tilstand — tilstanden fra før du tændte for den første gang.
Vigtigt: Nulstilling til fabriksindstillinger vil fjerne alle data på dit telefonlager, herunder apps, som du har downloadet og installeret, dine konti, dine filer såvel som system- og appdata og indstillinger. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  2. Tryk på Nulstilling af fabriksdata.

Hvis du også vil slette medier og andre data på dit lagerkort, skal du vælge Slet SD-kort.

3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Tryk på OK.
Bemærk: En nulstilling til fabriksindstillinger sletter muligvis ikke alle data permanent på telefonen, herunder personlige oplysninger.