HTC One A9s‎

< < Menu

Genstarte HTC One A9s (soft-nulstilling)

Hvis HTC One A9s kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

Reagerer HTC One A9s ikke?

Hvis HTC One A9s ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED i mindst 12 sek. HTC One A9s genstarter herefter.