HTC One A9s‎

< < Menu

Synkronisere dine konti

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Trykke på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til eller fra.
  3. Hvis du vil synkronisere individuelle konti manuelt, trykker du på kontotype og dernæst på > Synk. nu på skærmen Kontoindstillinger.
Tip: På skærmen Kontoindstillinger kan du oså ændre synkroniseringsindstillingerne for en konto.