HTC One A9s‎

< < Menu

Now on Tap

Brug Now on Tap til at søge efter oplysninger, mens du viser e-mails og websteder, lytter til musik, eller selv når du udveksler tekstmeddelelser.Med Now on Tap kan du lede efter oplysninger om den skærm, du befinder dig på, så du ikke er nødt til at forlade programmet. Du skal blot trykke og holde på START, hvorefter Now on Tap viser dig relaterede oplysninger, programmer og handlinger.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Tænde for Now on Tap

Vigtigt: Før du aktiverer Now on Tap:
  • Sørg for, at du er logget på din Google-konto og har konfigureret Google Now.
  • Slå placeringstjenester til og sørg for, at du er forbundet til internettet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på > Indstillinger > Now on Tap.
  3. Tryk på omskifteren ved siden af Now on Tap.

Søge med Now on Tap

1. På det program, du har åbent, trykker og holder du på START. Now on Tap analyserer skærmen og viser et kort med oplysninger, programmer eller handlinger, der er relateret til det søgte element eller placering.
  2. Tryk på et element på kortet for at vise flere oplysninger eller udføre en handling. Du kan også sige "‍OK, Google"‍ og derefter sige, hvad du vil vide om det søgte element eller placering. Hvis fx Now on Tap søgte efter en restaurant, kan du sige "‍OK, Google. Før mig til denne restaurant"‍ for at få kørselsvejledninger til stedet.
  3. Hvis du vil skjule informationskortene og vende tilbage til skærmen, skal du trykke på .

Slukker Now on Tap

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Google.
  2. Tryk på Søg og Now > Now on Tap.
  3. Tryk på omskifteren ved siden af Now on Tap.