HTC One A9s‎

< < Menu

Sådan tager du et RAW-billede

Vil du bevare flere detaljer i dine billeder, eller fastholde belysningen i efterbehandlingen?I tilstanden Pro kan du tage billeder, der gemmes som RAW billedfiler i DNG-format sammen med en JPG-komprimeret version.
Bemærk: RAW-billeder fylder meget i hukommelsen. Det anbefales at bruge et hukommelseskort som standardhukommelse til billeder og videoer.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Pro-tilstand Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  4. Tryk på for at skifte til optagelse i RAW-format, og tryk så på .
Du kan skifte tilbage til optagelse i JPEG-format ved at trykke på for at åbne sidemenuen, og tryk så på .