HTC One A9s‎

< < Menu

Sådan tager du et panoramabillede

Tag et bredere billede af landskaber i én optagelse.
Vigtigt: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger panorama-funktionen, som f.eks. zoom.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Panorama-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .
  4. Panorér til venstre eller højre i liggende eller stående retning. Hold din HTC One A9s så roligt som muligt, for automatisk at tage billeder.

Du kan også trykke på for at stoppe optagelsen når som helst.

Kameraet sammenhæfter billederne til et enkelt billede.