HTC One A9s‎

< < Menu

Påfør pænere hud med Live Makeup

Gør huden pænere, inden du tager din selfie. Live Makeup udglatter huden i realtid.
Vigtigt: Live Makeup er deaktiveret, når HDR er slået til.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-billede-funktionen. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Hvis du ikke kan se Live Makeup justeringsbjælken på kamerasøgeren, trykker du på for at åbne sidemenuen og dernæst på .
  4. Træk i skyderen for at indstille, hvor meget huden skal glattes ud.
Tip: Næste gang du vil tage selfier uden at bruge Live Makeup, skal du trykke på for at åbne sidemenuen, og derefter trykke på for at slå Live Makeup fra.