HTC One A9s‎

< < Menu

Optageindstillinger

Du kan ændre indstillinger i nogle af optagefunktionerne, såsom i Foto og Video. For at ændre indstillingerne, skal du vælge en funktion, og tryk derefter på for at se og vælge de tilgængelige indstillinger.
Funktion Indstillinger Beskrivelse

Billede

Selfie-billede

Pro

Skift mellem tidsindstillingerne, for at indstille selvudløseren eller slå selvudløseren fra. Se Sådan tager du billeder med selvudløseren for yderligere oplysninger.

Billede

Selfie-billede

Pro

Indstil billedkvaliteten og billedformatet. Se Sådan indstilles billedkvaliteten og størrelsen for yderligere oplysninger.

Video

Selfie-video

Indstil videokvaliteten. Se Indstille opløsning for video for yderligere oplysninger.
Pro Vælg RAW- eller JPG-format til billeder. Se Sådan tager du et RAW-billede for yderligere oplysninger.
Selfie-billede Slå Live Makeup til og fra. Se Påfør pænere hud med Live Makeup for yderligere oplysninger.