HTC One A9s‎

< < Menu

Tilføjelse af widgets på startskærmen

Widgets giver dig let adgang til en hurtig oversigt over vigtige oplysninger og medieindhold.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Tilføj programmer og widgets i pop-op-menuen.
  3. Tryk på > Widgets.
  4. Rul igennem widgetsene, eller tryk på for at søge efter en bestemt widget.
  5. Tryk og hold på en widget og træk den til det widgetpanel, du vil tilføje den.

Skifte widgetindstillinger

Du kan ændre grundlæggende indstillinger for nogle widgets.

1. Tryk og hold på en widget på startskærmen, og træk den til .
  2. Tilpas widget-indstillingerne.

Ændre størrelse på en widget

Nogle widgets kan du ændre størrelse på, efter du har tilføjet dem til startskærmen.
  1. Tryk og hold på en widget på startskærmen og slip derefter fingeren. Hvis du kan se en kant på widget'en, betyder det, at du kan ændre størrelse på den.
  2. Træk i kantens sider for at forstørre eller formindske widget'en.