HTC One A9s‎

< < Menu

Flere baggrunde

Du kan opdele et panoramabillede i 3 dele, så det dækker 3 Startskærmspaneler som ét billede. Eller du kan vælge imellem 3 forskellige baggrunde, én til hvert widgetpanel.
Vigtigt:
  • Du kan kun anvende Flere baggrunde i Klassisk startskærmslayout.
  • Du kan kun angive Flere baggrunde for 3 widgetpaneler. Billedet yderst til højre bruge som baggrund for eventuelle yderligere paneler.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Rediger nuværende tema > Baggrund til startside.
  3. Tryk på > Flere.Du vil så se 3 sideminiaturer.
  4. Tryk på Skift baggrund under første sideminiature.
  5. Vælg fra de forhåndsindstillede baggrunde eller tryk på for at vælge blandt dine billeder.

Hvis du har valgt et panoramabillede, skal du beskære det, så det passer til venstre widgetpanel på Startskærmen.

6. Gentag trin 4 og 5 for at skifte baggrund for andet og tredje widgetpanel.
  7. Tryk på .