HTC One A9s‎

< < Menu

Vælge et layout til startskærmen

Du kan vælge imellem to layouts for startskærmen.

Med Klassisk layout kan du tilføje yderligere programgenveje og widgets til din startskærm. Som tiltænkt vil dette layout følge og tilpasse det, du har tilføjet startskærmen iht. et usynligt gitter.

Startskærmlayoutet Freestyle frigør dig fra begrænsninger med et gitter og tillader dig at anbringe dine ikoner og widgets hvor som helst på startskærmen, du vil have dem. Du kan også bruge tilpassede stickers som programgenveje!

1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Tilpas startskærmens layout.
  3. Vælg det startskærmlayout, du ønsker.