HTC One A9s‎

< < Menu

Redigere dit tema

Når du har anvendt et tema, kan du blande og tilpasse dele fra andre temaer som fx lyde, ikoner, baggrunde.
Vigtigt: Hvis du vil blande og matche temaer skal du først downloade temaelementer fra Temaer-butik.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Rediger nuværende tema.
  3. Tryk på en af kategorier, som du ønsker at ændre.
  4. Tryk på et emne i kategorien. Hvis kategorien er tom, kan du trykke på ved siden af kategoriens navn, og derefter vælge en af samlingerne, du vil vælge fra.
  5. Tryk på Download for at hente indholdet, og tryk så på Anvend for at anvende ændringen på det aktuelle tema.
  6. Tryk på indtil du ser forhåndsvisningsskærmen. Fortsæt med at foretage ændringer, indtil du er tilfreds med resultatet.
  7. Tryk på Gem kopi for at gemme dit nye tema, eller tryk på Gem for at gemme ændringerne, hvis du redigerer et tema, som du har kopieret.