HTC One A9s‎

< < Menu

Har du problemer med hardware eller forbindelser?

Før du tilkalder support, kan du først bruge programmet Hjælp til at prøve at løse dit problem eller udføre diagnostik på telefonen. Dette hjælper dig med at finde årsagen til problemet og bestemme, om du kan løse det selv eller har brug for at tilkalde support.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Hjælp.
  2. Hjælp-skærmen, tryk på og tryk på Problemløsning eller Diagnoseværktøjer for at bruge en guide til problemløsning til at tjekke de grundlæggende hardwarefunktioner.
  3. Du kan også trykke på Softwareopdateringer for at tjekke, om der er nye softwareopdateringer.Softwareopdateringer kan indeholde fejlrettelser og forbedrede funktioner.