HTC One A9s‎

< < Menu

Hvordan kan jeg taste hurtigere?

Telefonens skærmtastatur kan i høj grad tilpasses. Du kan ændre dets indstillinger og funktioner for at optimere din indtastning.

Her er nogle tips, du kan prøve:

• Skift til liggende tilstand.Glid ned med to fingre fra statuslinjen og tjek, at Automatisk rotation er slået til. Åbn det program, du vil bruge, og tryk så på et tekstfelt for at vise tastaturet. Drej telefonen om på siden, så du får et større tastatur.
    Du kan nu trykke på > Opdel.
  • Tilpas størrelse eller flyt på tastaturet.

Åbn det program, du vil bruge, og tryk så på et tekstfelt for at vise tastaturet. Tryk på og dernæst på Rediger størrelse. Træk i en af kantpilene for at ændre størrelse på tastaturet.

Du kan flytte tastaturet op ved at trække midterknappen opad.

• Vis taltasterne i tastaturets øverste række. Åbn programmet Indstillinger og tryk på Sprog og tastatur > Touchpal - HTC Sense-version > Generelle indstillinger. Vælg Talrække.
  • Slå Kontekstuel forudsigelse til.Gå til Indstillinger > Sprog og tastatur > TouchPal - HTC Sense-version > Smart indtastning og tjek, at du har valgt Kontekstuel forudsigelse. Denne funktion aktiverer forudsigelse af næste ord, og den vil også lade tastaturet lære fra de ordmønstre, du taster, så den kan blive bedre til at foreslå ord.