HTC One A9s‎

< < Menu

Indtaste tekst

Tastaturet er tilgængeligt, når du trykker på et tekstfelt i et program.
  • Tryk på tasterne på skærmtastaturet for at indtaste bogstaver og tal samt tegn og symboler.
  • Tryk på for at indtaste et stort bogstav. Tryk to gange for at aktivere caps lock.
  • Tryk og hold på tasterne med grå tegn øverst eller nederst for at indtaste tal, symboler og bogstaver med accent. Nogle taster har flere tegn eller accenter knyttet til dem.
  • Tryk på for at skifte til numerisk- og symboltastatur. Tryk på for at vende tilbage til den primære tastatur.
  • Tryk på for at vælge fra et bredt udvalg af emojis.
  • Tryk på for at se flere funktioner, valgmuligheder og indstillinger.Du kan ændre størrelse på pladsen for tastaturet, ændre layout og design, downloade ordbøger mm.
  • Tryk på for at lukke skærmtastaturet.