HTC One A9s‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC One A9s bruger et nano-SIM-kort.
Brug kun et standard nano-SIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et modificeret kort, som er tykkere end standard nano-SIM-kortet, kan det medføre, at kortet ikke passer ordentligt eller det kan beskadige kortstikket.

Indsættelse af et nano-SIM-kort

1. Sørg for, at din HTC One A9s er slukket, og hold den med forsiden nedad.
  2. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
    Billede af, hvordan du åbner dækslet.
  3. Træk bakken ud af nano-SIM-stikket.
  4. Sæt et nano-SIM-kort i bakken med guldkontakterne opad og det afskårne hjørne udad.
    Billede af, hvordan du sætter et SIM-kort i.
  5. Når du sætter bakken i igen, skal du sørge for, at den vender opad, så nano-SIM-kortet ikke falder ud. Sæt bakken tilbage i holderen.
    Billede af, hvordan du sætter SIM-kort i.
  6. Luk dækslet til udvidelsesstikket. Tryk nede fra og op mod toppen af dækslet for at låse det på plads.
    Billede af, hvordan du sætter dækslet på.

Fjernelse af et nano-SIM-kort

Vigtigt: Sørg for at slukke for din HTC One A9s, før du fjerner kortet.
  1. Åbn dækslet til udvidelsesstikket med din tommelfinger eller finger.
  2. Træk bakken ud af nano-SIM-kortstikket, og tag nano-SIM-kortet ud.
  3. Luk dækslet til udvidelsesstikket. Tryk nede fra og op mod toppen af dækslet for at låse det på plads.