HTC One A9s‎

< < Menu

HTC One A9s

Billede af forsiden med billedforklaringer.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. Hovedtelefon
  4. Nærhedssensor
  5. Meddelelses-LED
  6. Frontkamera
  7. nano-SIM-kortstikket
  8. microSD-kortstikket
  9. TILBAGE
  10. Højttaler
  11. USB-stik
  12. START / Fingeraftryksscanner
  13. SENESTE APPS
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One A9s.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.