HTC One A9s‎

< < Menu

Det bedste fra HTC og Google Billeder

HTC minimerer nu forhåndsindlæsning af programmer for at give dig den bedst mulige oplevelse fra HTC og Google-programmerne, men stadig give dig optimal hukommelse fra start. Et eksempel på dette er HTC Galleri. I stedet for at forhåndsindlæse dette program, har HTC isoleret dets særlige funktioner for at kunne gøre dem tilgængelige fra Google Billeder.
I HTC One A9s kan du bruge HTC særlige redigeringsværktøjer til billeder og video direkte fra Google Billeder.

Vha. Google Billeder kan du administrere dine billeder og videoer, sikkerhedskopiere dem til dit cloud-lager og nyde alle de fede funktioner. Du kan se yderligere oplysninger i Det kan du gøre på Google Billeder.