HTC Desire 530‎

< < Menu

Wi‍-Fi forbindelse

For at kunne bruge Wi‍-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller ​“‍hotspot”.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi‍-Fi-signal vil variere, afhængigt af genstande som f.eks. bygninger eller en væg, mellem de rum, som Wi‍-Fi-signalet skal passere.

Tænde/slukke for Wi‍-Fi

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Wi‍-Fi Til/Fra-kontakten for at slå Wi‍-Fi til eller fra.
  3. Tryk på Wi-Fi, for at se en liste over registrerede netværk.
Tip:
  • Søg manuelt efter Wi‍-Fi-netværker, ved at trykke på > Scan.
  • Hvis det trådløse netværk, du vil bruge, ikke er på listen, skal du trykke på > Tilføj netværk for manuelt at tilføje det.

Sådan oprettes der forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk

1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på det Wi‍-Fi-netværk, du vil oprette forbindelse til.
  3. Hvis du har valgt et sikret netværk, skal du indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  4. Tryk på Forbind. Du vil se Wi‍-Fi-ikonet i statusbjælken, når du er forbundet.

Oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk via WPS

Hvis du bruger en Wi‍-Fi-router med Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS), kan du nemt forbinde din HTC Desire 530.
  1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på > WPS Push, og tryk derefter på WPS-knappen på din Wi‍-Fi router.
    Bemærk: For at bruge Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS) PIN-metode, skal du trykke på > Angiv WPS-pinkode.

Logge på et offentligt Wi‍-Fi-netværk automatisk (WISPr)

Du kan indstille din HTC Desire 530 til automatisk at logge på et offentligt Wi‍-Fi-netværk, du jævnligt bruger. Dette sparer dig for besværet med Wi‍-Fi-udbyderens web-godkendelse, hver gang du opretter forbindelse til deres Wi‍-Fi-netværk. Du skal blot tilføre dine loginoplysninger til WISPr (Wireless Internet tjenesteudbyder roaming) indstillingerne.
Vigtigt: Wi‍-Fi-netværkets adgangspunkter skal understøtte WISPr webportal. Spørg Wi‍-Fi-udbyderen om yderligere oplysninger.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Hvis Wi‍-Fi forbindelsen er slået fra, skal du trykke på Wi‍-Fi Til/Fra-knappen, for at slå den til.
  3. Tryk på Wi-Fi.
  4. Tryk på > Avanceret.
  5. Under WISPr-indstillinger, skal du vælge Automatisk login, og tryk derefter på WISPr kontoindstillinger > Tilføj en ny konto.
  6. Indtast tjenesteudbyderens navn, dit loginnavn (med det fulde domænenavn) samt adgangskode.
  7. Tryk på > Gem
  8. Sådan oprettes der forbindelse til det offentlige Wi‍-Fi-netværk.
Tip:
  • Hvis du har adgang til flere offentlige Wi‍-Fi-netværk, kan du tilføje op til 5 sæt loginoplysninger til listen WISPr-konto.
  • I listen WISPr-konti list trykker og holder du på en konto for at fjerne eller redigere den.