HTC Desire 530‎

< < Menu

Få øjeblikkelige oplysninger med Google Now

Vil du vide, hvordan vejret bliver, eller hvor lang tid du skal beregne for at komme til arbejde i dag? Google Now leverer hurtige og aktuelle oplysninger, der er vigtige for dig — og uden du skal søge.
Afhængig af din placering, tidspunktet på dagen og tidligere Google-søgninger viser Google Now oplysningskort, der indeholder:
  • Dagens vejrudsigt samt vejrudsigten for de kommende dage.
  • Trafikforholdene på din vej til arbejde eller din tur hjem igen.
  • Kørselsvejledningerne og rejsetiden til din næste aftale.
  • Det næste tog eller den næste bus, der ankommer til din station.
  • Dit favoritholds score og stillingen, mens du ser kampen.

Åbn programmet Google-søgning for at bruge Google Now. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Google. Eller tryk på Google søgelinje-widgeten, hvis den er tilgængelig.

Konfigurere Google Now

Vigtigt: Før du konfigurerer Google Now:
  • Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  • Slå placeringstjenester til og sørg for, at du er forbundet til internettet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på Introduktion. Eller hvis du tidligere har konfigureret Google NowHTC Desire 530 og slået den fra, trykker du på Hent Now-kort > Konfigurer.
  3. Læs oplysningerne på skærmen og tryk derefter på Ja, den er jeg med på. Google Now oplysningskort vises på Google søgeskærmen.
  4. Glid skærmen op for at se alle tilgængelige informationskort.
  5. Du afviser et kort ved at glide det til højre.
Afhængig af hvilken oplysninger, du har tilladt til at dele, vises flere oplysningskort på Google søgeskærmen, når du bruger din HTC Desire 530 til at søge på nettet, oprette aftaler, indstille påmindelser mm.

Sådan ændrer du kortindstillingerne

Du kan nemt tilpasse indstillingerne for Google Now-kort til dine behov. F.eks. kan du ændre dine temperaturenheder på kortet Vejret eller din transportform på kortet Trafik.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Gør et af følgende:
    • Du kan ændre indstillingerne for et givet kort ved at trykke på og dernæst på en handling.
    • Hvis du vil ændre bestemte oplysninger som fx din arbejdsadresse, sportshold eller aktier, du følger, skal du trykke på og dernæst på Tilpas Google Now. Vælg de oplysninger, som du ønsker at ændre.

Indstilling af påmindelser i Google Now

Ved at oprette påmindelser i Google Now, kan du nemt og enkelt holde styr på de ting, du skal nå. Du kan oprette påmindelser efter tid eller sted. Når tidspunktet for en påmindelse kommer, eller når du når til det angivne sted, viser Google Now kortet Påmindelse på søgeskærmen Google, og der lyder en meddelelseslyd.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Tryk på , og derefter på Påmindelser.
  3. Tryk på .
  4. Indtast titlen på påmindelsen som f.eks. den opgave, du vil mindes om.
  5. Vælg Tid for at angive en påmindelse efter tid, eller Sted for at angive en påmindelse efter sted.
  6. Indstil tidspunktet eller stedet.
  7. Tryk på .

Når tidspunktet eller stedet for en påmindelse nås, kommer kortet Påmindelse frem på Google søgeskærmen. Du kan så afvise eller udsætte påmindelsen.

Slå Google Now fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Google.
  2. Tryk på Søg og Now > Now-kort.
  3. Tryk på knappen ud for Vis kort, og tryk derefter på Slå fra.