HTC Desire 530‎

< < Menu

Gådan genstartes HTC Desire 530 (blød nulstilling)

Hvis din HTC Desire 530 kører langsommere end normalt, ikke reagere eller har en app, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte enheden og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.
  3. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.

Reagerer HTC Desire 530 ikke?

Hvis HTC Desire 530 ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykker på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE OP i mindst 12 sek. HTC Desire 530 genstarter herefter.