HTC Desire 530‎

< < Menu

Fjerne en konto

Fjern konti fra din HTC Desire 530, hvis du ikke længere bruger dem. Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Tryk på en kontotype.
  3. Tryk på , ved siden af den konto, du vil fjerne.

Eller, hvis du er på skærmen Kontoindstillinger, skal du trykke på .

4. Tryk på Fjern.
Vigtigt: Visse personlige oplysninger bevares muligvis af 3.partsprogrammet, efter du har fjernet kontoen fra HTC Desire 530.