HTC Desire 530‎

< < Menu

Demontering af hukommelseskortet

Når du skal fjerne lagerkortet, mens HTC Desire 530 er tændt, skal du først afbryde det for at forhindre, at du ødelægger filer på det.
Vigtigt: Hvis lagerkortet bruges som intern hukommelse, og nogle programmer er flyttet til kortet, kan du ikke åbne disse programmer, hvis du afmonterer kortet.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lagering og USB.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis lagerkortet vises under Flytbart lager, trykker du på > Skub ud ved siden af kortets navn.
    • Hvis lagerkortet vises under Intern hukommelse, trykker du på kortets navn og dernæst på Skub ud.