HTC Desire 530‎

< < Menu

Dobbelteksponering

Med Dobbelteksponering kan du kombinere og blande to billeder og skabe noget surrealistisk.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  4. Vælg det næste billede. Dette vil være dit øverste lag .
  5. Træk i laget for at flytte den.
  6. Spred dine fingre eller knib dem sammen på laget for at justere dens størrelse.
  7. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
  8. Tryk på , vælg en anden blandingsfunktion for det valgte lag, og tryk derefter på .
  9. Tryk på > , tryk på en indstilling og træk derefter i skyderen for at justere dens værdier.
  10. Hvis du ønsker at justere dit baggrundslag så det blandes med det øverste lag, skal du trykke på for at skifte til baggrundslaget.
  11. Tryk på en indstilling og træk derefter i skyderen for at justere dens værdier, og tryk derefter på .
  12. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.