HTC Desire 530‎

< < Menu

Optage en video

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Kamera-funktionen, hvis du ikke er i denne funktion. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Når du er klar til at optage, skal du trykke på .
  4. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren.
  5. Tryk på for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på for at genoptage.
  6. Stop optagelsen ved at trykke på .

Indstille opløsning for video

1. Skift til funktionen Kamera.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Videokvalitet, og vælg derefter en videoopløsning.
Relaterede instruktioner