HTC Desire 530‎

< < Menu

Sådan bruges Swipe-tastatur

I stedet for at trykke på taster på skærmtastaturet, kan du "‍spore"‍ for at indtaste ord.
Vigtigt: Denne funktion er kun tilgængelig for latin-baseret sprog.
  1. Du skal slå swipe-tastatur til under Indstillinger > Sprog og tastatur > HTC Sense Input.
  2. På tastaturet på skærmen, skal du føre din finger fra det ene bogstav til det næste, for at indtaste et ord.
  3. Løft fingeren, når ordet er stavet færdigt.
  4. Hvis du fortsat vil indtaste tekst, glider du fingeren over bogstaverne igen for at indtaste næste ord.
Bemærk: Hvis det ord, der vises når du sporer ikke er det ønskede, kan du:
  • Tryk på et ord i forslagslisten.
  • Tryk på pilen ved siden af forslagslisten for at se flere valgmuligheder.