HTC Desire 530‎

< < Menu

HTC programopdateringer

HTC tilføjer og forbedrer jævnligt funktioner i programmer som fx HTC Sense home, Kamera, Galleri mm. Download og installer de nyeste opdateringer til HTC og andre programmer fra Google Play for at få glæde af nye eller forbedrede funktioner. Nogle HTC-programmer, der ikke er forhåndsinstalleret på visse telefoner, kan også downloades fra Google Play.
Bemærk: Oplysningerne i denne vedledning er muligvis ikke helt opdaterede, hvis der er nyere programopdateringer tilgængelige.