HTC Desire 530‎

< < Menu

Kan telefonen automatisk skifte til mobilnetværket hvis Wi‍-Fi er væk eller hvis det er svagt?

Ja. Du kan indstille telefonen til automatisk at skifte til et mobilnetværk, hvis der ikke er et Wi‍-Fi-netværk eller hvis signalet er svagt.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Hvis Wi‍-Fi forbindelsen er slået fra, skal du trykke på Wi‍-Fi Til/Fra-knappen, for at slå den til.
  3. Tryk på Wi-Fi.
  4. Tryk på > Avanceret.
  5. Vælg Skift automatisk til mobilnetværk.
Bemærk: Denne funktion kan muligvis ikke bruge på alle telefoner.