HTC Desire 530‎

< < Menu

Hvad er nyt og anderledes med HTC Desire 530?

HTC Desire 530 bruger Android 6.0 Marshmallow og et helt nyt Kamera-program.

Hvad er nyt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søger intuitivt efter relaterede oplysninger direkte i programmet og mens du kigger på en meddelelse eller et websted efter hjælp.
  • Der findes en indstilling for Hukommelse, der viser, hvordan hukommelsen bruges på telefonen.
  • For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen.
  • Brug dit eksisterende hukommelseskort som flytbart lager, som du kan sætte og bruge på enhver Android-telefon. Eller, hvis det er et spritnyt kort, kan du konfigurere det som intern hukommelse.
  • Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Billedfunktioner

Slå hurtigt HDR til og fra direkte på kameraets søger.

Hvad er ændret

• HTC BlinkFeed har udviklet sig til at være en tjenesteplatform, der kan samle indholdsleverandørers tjenester på ét sted. News Republic er vores første partner.
  • Tjenesten HTC Backup er ikke længere tilgængelig. Brug HTC Gendan til at gendanne tidligere sikkerhedskopier, du har gemt vha. HTC Backup på din telefon.
  • Det understøttes ikke at kunne sende et vCard via SMS. Du kan fortsat sende et vCard via MMS.