HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Hjælp til handicappede

HTC Desire 10 lifestyle leveres med funktioner og indstillinger, der giver let adgang til programmer og funktioner.

Forbedret læsevenlig skærm

Hvis du er svagtseende, kan du få glæde af disse funktioner, der forbedrer skærmens læsevenlighed.

Få lydfeedback, når du bruger telefonen

Brug TalkBack til at kunne høre lydfeedback om, hvad du foretager dig med telefonen. Se Navigere på HTC Desire 10 lifestyle med TalkBack.

Brug din stemme

Du kan bruge din stemme til at foretage handlinger på HTC Desire 10 lifestyle.

Brug Motion Launch

Motion Launch kombinerer en hånd- og en fingerbevægelse til at udføre en handling som fx at vække HTC Desire 10 lifestyle fra dvale, aktivere kameraet. Se Hvad er Motion Launch?.

Åbn Kamera med Motion Launch Snap. Se Starter kamera.