HTC Desire 10 lifestyle‎

< < Menu

Installation af et digitalt certifikat

Brug klient og Certifikat autoritet (CA) digitale certifikater til at aktivere din HTC Desire 10 lifestyle for at få adgang til VPN eller sikrede Wi-Fi-netværk, og også til give autentificering til online sikre servere. Du kan få et certifikat fra din systemadministrator eller hente det fra sider, som kræver autentificering.
Vigtigt:
  • Du skal angive en pinkode for skærmlås eller en adgangskode, inden du installerer et digitalt certifikat.
  • Nogle programmer, som f.eks. din webbrowser eller e-mailklient, lader dig installere certifikater direkte i programmet. Der henvises til programmets brugervejledning for yderligere oplysninger.
  1. Gem certifikatfilen i rodmappen på HTC Desire 10 lifestyle.
  2. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sikkerhed.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på Installer fra hukommelse, hvis dit hukommelseskort er konfigureret som flytbart lager.
    • Tryk på Installer fra telefonhukommelse, hvis dit hukommelseskort er formateret og indstillet som intern hukommelse.
  4. Find certifikatet, og vælg det.
  5. Giv certifikatet et navn, og vælg hvordan det skal bruges.
  6. Tryk på OK.